18 Nisan 2012 Çarşamba

21 Nisan 2012 Termik Santrallere Hayır!!!

BASINA VE KAMUOYUNA

İnsan ve çevre sağlığını tehdit etmeyen yenilenebilir alternatif enerji kaynakları için şarkılarımızı bu kez doğanın dilinden doğa için söylüyoruz.

İZMİR MÜZİSYENLER DERNEĞİ olarak 21 Nisan 2012 Cumartesi günü 13:30-19:00 saatleri arasında İZMİR ALSANCAK GÜNDOĞDU MEYDANI'nda gerçekleştireceğimiz 'İZMİR MÜZİSYENLERİ DOĞAYA VE YAŞAMA SAHİP ÇIKIYOR!' adlı ücretsiz halk konserimize herkesi davet ediyoruz.

12 müzisyen ve müzik grubu ile sürpriz sanatçıların katılımıyla gerçekleştireceğimiz ücretsiz halk konserimizde pop, caz, rock, türkü, sanat müziği, rap, cigan(çingene müziği), etnik ezgiler, greek müzik, karadeniz ve ege türküleri ile balkan ezgilerinden örnekler sunulacak.

6 MAYIS 2012'de İzmir Aliağa'da düzenlenecek olan TERMİK SANTRALLERE HAYIR mitingi öncesinde 1 MİLYON İZMİRLİ TERMİK SANTRALLLERE KARŞI! kampanyasına destek vererek kamuoyu oluşturmak istiyoruz. 

'Bu dünya bize atalarımızdan miras kalmadı biz onu çocuklarımızdan ödünç aldık.' diyerek bir farkındalık yaratmayı ve çevre sorununa karşı insanlarımızı duyarlı hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Ücretsiz halk konserimize katılacak sanatçılar:

SOKAK ORKESTRASI, ÇİRKEF, BUZUKİ KEMAL, GADJO ENSEMBLE, ÇİĞDEM TAŞ, AHMET GÜLŞEN, ŞERWAN HAMERAN, SEBAHATTİN ATİK, WHAT'S UP? THE BAND, GRUP KAÇKAR, ZAFER GÜLER, GAMZE MATRACI & BALKAN ORKESTAR, GRUP LAÇİN....

İzmir Müzisyenler Derneği





http://www.facebook.com/events/218605301579073/




1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok haklı bi işe destek vermişsiniz, görünce sevindim..